WELLNESS SPA

Καλώς ήρθατε στο Valis Spa, ένα παράδεισο για την υγεία και την ομορφιά που συνδυάζει τις καλύτερες πρακτικές της Δύσης με τις κορυφαίες παραδοσιακές θεραπείες τις Ανατολής.
Χαλαρώστε στα χέρια των έμπειρων ειδικών μας και βυθιστείτε στον αισθησιακό παράδεισο των φυσικών προϊόντων του Valis Spa.
Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει στην επιλογή των θεραπειών που ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες σας.
Οι σύμβουλοι υγείας μας μπορούν να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για τη θεραπεία που επιλέξατε, κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Valis.

Μασαζ αποτοξινωσης

Περιγραφή:

Πρόκειται για μια ήπια μορφή μάλαξης με μείγμα αιθέριων ελαίων που ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα, βελτιώνοντας το μεταβολισμό και βοηθώντας το σώμα να αποβάλει το λίπος και την κατακράτηση υγρών που προκαλούν κυτταρίτιδα.

Οφέλη:

Η χειροπρακτική του λεμφικού μασάζ λειτουργεί ευεργετικά για πολλές λειτουργίες του σώματός μας αλλά περισσότερο για την αποτοξίνωση. Έχει την ικανότητα να μειώνει το οίδημα, να βελτιώνει την κυκλοφορία, καθαρίζοντας έτσι του πρησμένους ιστούς και τους λεμφικούς αδένες. Για αισθητικούς σκοπούς, το λεμφικό μασάζ μπορεί να βελτιώσει την όψη του δέρματος λειτουργώντας ενάντια στην κυτταρίτιδα, να απαλύνει τις ευρυαγγείες ακόμα και την ακμή ή την ερυθρότητα.

Διάρκεια 50 λεπτά

Αντιστρες Μασαζ

Περιγραφή:

Μια τέλεια εισαγωγή στην ιεροτελεστία του μασάζ που ξεκινά με ένα καταπραϋντικό μασάζ στη μέση, στην πλάτη, στον αυχένα και στο κεφάλι με σκοπό να απελευθερώσει ενεργειακά σημεία του σώματος από την ένταση, να συσφίξει τους μύες και να ανακουφίσει το σώμα σας από το στρες. Μια ολική αίσθηση ηρεμίας και αρμονίας.

Οφέλη:

Το μασάζ βοηθά στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας. Μειώνει το στρες. Συμβάλλει στην αντιμετώπιση της αϋπνίας. Είναι αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση του πόνου. Το μασάζ επιδρά θετικά στο ανθρώπινο σώμα δια μέσου τουλάχιστον τριών μηχανισμών. Οι μαλάξεις που γίνονται στο σώμα του ασθενούς, επιτρέποντας τη χαλάρωση και οδηγούν τον εγκέφαλο στο να παράγει λιγότερες ορμόνες του στρες. Ταυτόχρονα βελτιώνουν τη ροή αίματος στον εγκέφαλο.

Διάρκεια 30 λεπτά & 60 λεπτά

Σουηδικό μασαζ

Περιγραφή:

Γνωστό ως το απόλυτο χαλαρωτικό μασάζ, χρησιμοποιεί κατευναστικές κινήσεις των χεριών που δρουν στους μύες προκαλώντας ανακούφιση από την πίεση και την ένταση, με έμφαση την πλάτη και τον αυχένα. Τα αρωματικά αιθέρια έλαια και η πίεση του μασάζ διαμορφώνονται ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Οφέλη:

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και  μειώνει την αρτηριακή πίεση. Επίσης, ανακουφίζει από το χρόνιο πόνο. Έχει παρατηρηθεί ότι μια θεραπεία μασάζ την εβδομάδα επί 10 εβδομάδες μπορούν να μειώσουν τον πόνο στο κάτω μέρος της μέσης. Τέλος, μειώνει το στρες. Το σουηδικό μασάζ μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της κορτιζόλης, της ορμόνης που συνδέεται με το άγχος και το στρες έως και 50%.

Διάρκεια 50 λεπτά & 90 λεπτά

Ρεφλεξολογια

Περιγραφή:

Χαλαρώστε και αφεθείτε στην απόλαυση ενός αναζωογονητικού μασάζ ποδιών με τεχνική σιάτσου. Ιδανικό για το τέλος μιας κουραστικής μέρας.

Οφέλη:

Η ρεφλεξολογία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες από βρέφη έως ηλικιωμένους αλλά και σε ασθενείς και μη. Προάγει την αποτοξίνωση του σώματος και συνεπώς ενεργοποιεί και ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Η ρεφλεξολογία χρησιμοποιείται για να ανακουφίσει το στρες, να βελτιώσει την κυκλοφορία, να διεγείρει το νευρικό σύστημα και να επιφέρει βαθιά χαλάρωση.

Διάρκεια 20 λεπτά

Αθλητικό θεραπευτικό μασάζ

Περιγραφή:

Ένας συνδυασμός Σιάτσου, Σουηδικών και άλλων τεχνικών που εμβαθύνει στους ιστούς και ανακουφίζει από τους πόνους και την πίεση.

Οφέλη:

Η ιδιαίτερη τεχνική του sports massage γεννήθηκε από την ανάγκη των αθλούμενων για τη διατήρηση μιας καλής κατάστασης του μυϊκού συστήματος. Εφαρμόζεται κατά κύριο λόγο «εν τα βάθει» στους μύες του ανθρώπινου σώματος, αυξάνοντας την ευλυγισία, τη δύναμη και τα όρια αντοχής τους. Έτσι συντελεί στην επίτευξη της μέγιστης δυνατής απόδοσης κατά την άσκηση. Επιπλέον εξασφαλίζει γρήγορη ανάρρωση μετά από μια προπόνηση και ανακουφίζει από πιθανούς μυϊκούς πόνους στοχεύοντας στην ελάττωση της υπερβολικής μυϊκής συστολής.

Διάρκεια 60 λεπτά

Hot Stone θεραπεία

Περιγραφή:

Από τα πιο εντυπωσιακά είναι το μασάζ με θερμές πέτρες, το οποίο δημιουργεί την απόλυτη εμπειρία ηρεμίας και χαλάρωσης.

Οφέλη:

Η συγκεκριμένη θεραπεία χρησιμοποιεί ηφαιστειογενείς πέτρες με εξειδικευμένες κινήσεις μασάζ. Οι πέτρες είναι πολύ ευεργετικές χάρη στην ιδιότητά τους να απορροφούν και να συγκρατούν θερμότητα δια μέσω της ενεργειακής τους αγωγιμότητας. Μέσω της επαφής με αυτές  διοχετεύεται ενέργεια, θερμότητα και με τις κατάλληλες κινήσεις μασάζ κατευθύνεται η σωστή ροή της ενέργειας του σώματος, αποφράσσοντας περιοχές που είναι φραγμένες και εμποδίζουν την αρμονική κίνηση της ενέργειας του σώματος, προσφέροντας αίσθηση υγείας και ευεξίας.

Διάρκεια 50 λεπτά

Ayuverda μασάζ

Περιγραφή:

Ένα παραδοσιακό μασάζ, όπου χρησιμοποιείται ζεστό λάδι στο μέτωπο, τον αυχένα και τους ώμους. Ανακουφίζει το σώμα σας από το στρες και το προετοιμάζει για έναν ήρεμο ύπνο.

Οφέλη:

Αγιουρβέδα είναι η επιστήμη της αρχαίας ινδικής ιατρικής. Ayur σημαίνει ζωή και veda σημαίνει γνώση, επιστήμη. Η ayurveda ως επιστήμη έχει να κάνει με την καλή και την κακή ζωή, την ευτυχία και τη θλίψη και σκοπός της είναι να προφυλάξει την υγεία ενός υγιούς ανθρώπου και να θεραπεύσει την ασθένεια ενός πάσχοντα. Τρίβοντας τους μύες απομακρύνεται η κούραση και το σώμα αποκτά ξανά ευεξία. Επίσης, το μασάζ βελτιώνει την όραση και κρατάει μακριά τις ασθένειες των ματιών.

Διάρκεια 30 λεπτά

Υδρομασάζ

Οφέλη:

Αυξάνει την περιφερειακή κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στη χαλάρωση και ξεκούραση του οργανισμού, ανακουφίζοντας από χρόνιους πόνους, ενοχλήσεις και κούραση που προκαλεί η επίπονη εργασία ή η υπερδραστηριότητα. Επιτυγχάνει τη μυϊκή χαλάρωση, ανακουφίζοντας τους μύες από την καταπόνηση που προκαλεί η έντονη άσκηση και επιφέρει βελτίωση σε προβλήματα πονοκεφάλων, αυχενικού, ψύξης μυϊκών πόνων και πόνων αρθρώσεων. Τονώνει το μεταβολισμό και το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος, αυξάνει τη μυϊκή δύναμη και συνδράμει στην αποσυμφόρηση του σώματος από οιδήματα και κατακρατήσεις

Διάρκεια 15 λεπτά

Σάουνα

Οφέλη:

Η δράση της σάουνας είναι πολλαπλά ευεργετική για το υγιές σώμα.  Τα αιμοφόρα αγγεία διευρύνονται και  η αυξημένη αιμάτωση διατηρεί τους ιστούς σε καλή κατάσταση περιορίζοντας  τους πληθυσμούς μικροοργανισμών, ώστε να γίνεται το σώμα πιο ανθεκτικό στις προσβολές από αυτούς. Επίσης, λειτουργεί ευεργετικά και για το νευρικό σύστημα αλλά και για την κυκλοφορία, ενώ η εφίδρωση καθώς και πάρα πολλές άλλες διαδικασίες και λειτουργίες μέσα στο σώμα επιταχύνουν το μεταβολισμό και καθαρίζουν τα όργανα και το δέρμα.

Διάρκεια 15 λεπτά

Χαμαμ

Οφέλη:

Όταν πρόκειται για χαλάρωση και ευεξία, υπάρχουν μερικές θεραπείες στον κόσμο, εξίσου αποτελεσματικές με τις θεραπευτικές ιδιότητες της ζεστασιάς και του ατμού ενός παραδοσιακού χαμάμ. Βελτιστοποιεί τον καθαρισμό του σώματος αφαιρώντας τους ρύπους σε βάθος, από την επιδερμίδα και τους πνεύμονες. Με τον καυτό ατμό, προκαλείται εφίδρωση και έτσι οι τοξίνες απελευθερώνονται από τους πόρους με συνέπεια τον αποτελεσματικό καθαρισμό του εσωτερικού του σώματος.

Διάρκεια 15 λεπτά

Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού
με την ομορφιά