ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ

ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Ονειρεμένος Γάμος στο Valis!

Ανταλλάξτε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης με φόντο τα κρυστάλλινα νερά του Παγασητικού κόλπου. Στο Valis η πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας γίνεται ένα μοναδικό, αξέχαστο γεγονός!

Αφήστε τον προγραμματισμό ενός γάμου που θα ξεχωρίσει για την πρωτοτυπία του, τις πολύ προσωπικές επιλογές, τους συμβολισμούς του, τις δυνατές συγκινήσεις και αναμνήσεις στα έμπειρα χέρια των επαγγελματιών διοργανωτών μας, οι οποίοι υπόσχονται έναν τέλειο γάμο που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Το ξενοδοχείο Valis διαθέτει ποικίλους χώρους για τη δεξίωση του γάμου σας με υπέροχο στολισμό, καθώς και ιδιαίτερα προσεγμένη διαρρύθμιση των τραπεζιών, ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας.

Προσφέρονται ειδικά πακέτα διαμορφωμένα στις δικές σας ανάγκες. Για το ξεχωριστό αυτό γεγονός σάς παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και αναλαμβάνουμε όλες τις λεπτομέρειες που θα εξασφαλίσουν την επιτυχία σε αυτή τη μοναδική στιγμή της ζωής σας. Αφήστε στα χέρια των ειδικών μας τη διοργάνωση όλων όσων χρειάζεστε από το bachelor party, το νυφικό,  τα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες, το ανθοπωλείο, το φωτογράφο, τη μουσική κάλυψη μέχρι ένα ολοκληρωμένο νυφικό πακέτο ομορφιάς (make-up & hair styling).

Το άψογο service σε συνδυασμό με την εξαιρετική γαστρονομική παλέτα του Chef  έρχεται να σφραγίσει μια επιτυχημένη και ονειρική γαμήλια δεξίωση.

Εκτός από τις μοναδικές υπηρεσίες, σας παρέχονται επιπλέον ανέσεις και παροχές ειδικά για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας, όπως:

  • Πολυτελή διαμονή σε Suite, μετά τη γαμήλια δεξίωση
  • Δώρο καλωσορίσματος από τη Διεύθυνση του ξενοδοχείου Valis
  • Express check in – check out
  • Ιδιαίτερη διακόσμηση στο δωμάτιό σας
  • Καλάθι με φρούτα, μεταλλικό νερό και κρασί ή σαμπάνια κατά την άφιξή σας
  • Προσωπικά είδη μπάνιου
  • Προτάσεις ψυχαγωγίας και happenings

Για ξεχωριστές και ρομαντικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε να πραγματοποιήσουμε όλα όσα έχετε ονειρευτεί!