ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ

Στο Βόλο, στην πόλη του τσίπουρου και των εκλεκτών μεζέδων, εμείς φέραμε το “Τσιπουράδικο στα πόδια σας”. Φρέσκοι θαλασσινοί μεζέδες, λαχταριστά, μοσχομυριστά πιάτα ικανοποιούν ακόμη και τα πλέον απαιτητικά γούστα.

Στον εξωτερικό χώρο του, μπροστά στο κύμα ή στην εσωτερικό χώρο του με έντονη την αίσθηση της θάλασσας στη διακόσμησή του, απολαύστε το ούζο ή το τσίπουρό σας με τη συνοδεία ατελείωτων, απίθανων παραδοσιακών γεύσεων με τη μορφή των κλασικών μεζέδων και ζήστε μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία. Οι λάτρεις των θαλασσινών γεύσεων και όχι μόνο θα ζήσουν την αυθεντική κουζίνα και ατμόσφαιρα του Βολιώτικου «Τσιπουράδικου» στο Valis.

Το έμπειρο προσωπικό, το άψογο σέρβις και η εξυπηρέτηση θα σας ενθουσιάσουν όπως και οι μεζέδες μας. Υποκύψτε στους γευστικούς πειρασμούς του «Τσιπουράδικου» και θα εντυπωσιαστείτε. Μη διστάσετε να παραγγείλετε για την επόμενη ημέρα λαχταριστή αστακομακαρονάδα, μακαρονάδα του ψαρά, ψαρόσουπα ή όποιο άλλο εκλεκτό ιδιαίτερο μεζέ επιθυμείτε, όπως κολιτσιάνους και στρείδια, καλομαγειρεμένα από την κυρά Μάγδα, φρέσκα και απολαυστικά. Το «Τσιπουράδικο» του Valis θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην καρδιά και στη μνήμη σας!